Petja Leppänen

Moi,
valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi TYA-oppilaitoksesta elokuussa 2017. Kouluttautumaan lähdin pitkään työelämässä mukana olleena ns. avoimin mielin.
Täydellistä suunnitelmaa tulevaisuuteen ei ollut, mutta pian huomasin hoitotyön mielekkyyden. Jo alkuvaiheessa sain hyvää palautetta asiakkailta ja tämä lisäsi luonnollisesti sekä motivaatiota opiskeluun, että itseluottamusta omiin käden- ja vuorovaikutustaitoihin.
Tiivis vuoden koulutus antoi vankan pohjan hierontatyöhön ja työharjoittelujaksot TuTo Hockeyn ja FC Interin edustusjoukkueiden kanssa antoivat runsaasti näkemystä myös urheilun parissa toimimisesta.
Koulun jälkeen päätin laittaa itseni ja ammattitaitoni peliin. Toimin tällä hetkellä itsenäisenä ammatinharjoittajana Satama Wellness`n tiloissa aivan Turun ydinkeskustassa osoitteessa Puutarhakatu 17 A 32.

Minuun voi tutustua lisää osoitteessa www.hierontapetjaleppanen.fi ja seurata minun tekemisiäni myös sosiaalisessa mediassa. Tervetuloa tutustumaan!

 


Antti Utriainen
Valmistuin TYA:lta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi vuonna 2016. Opinnot olivat erittäin monipuolisia ja eri osa-alueista sekä työharjoittelusta muodostuikin looginen ja selkeä kokonaisuus. Kaiken kaikkiaan opinnot antoivatkin todella hyvät valmiudet alkaa harjoittamaan hierojan työtä itsenäisesti. Opiskeluiden aikana olin myös kaksi viikkoa Teneriffalla yhdessä suomalaisen huipputason yleisurheilijan kanssa toimien tämän hierojana kesken rankan harjoittelujakson. Tällöin pääsin läheltä seuraamaan huippu-urheilijan harjoittelua ja se auttoi myös selventämään kuvaa urheilijan lihashuollon tarpeesta. Tämä kokemus kehitti huomattavasti osaamistani urheiluhieronnan osalta.

Perustin oman yritykseni jo opiskeluiden loppuvaiheessa ja toimipaikkani sijaitsee Salon keskustassa. Asiakkaita on riittänyt todella hyvin ja työpäivät ovatkin useasti venyneet lähes kellon ympäri. Lisäksi toimin TYA-Oppilaitosten hierontapisteessä ohjaajana uusille opiskelijoille. Voit tutustua palveluihini osoitteessa www.hierontapalveluanttiutriainen.com

 

 
Eero Aaltonen
Terve!

Ammatilaisurheilijan urani aikana oli selviö, että tulevaisuudessa kun ura päättyy haluan terveyden alalle. Koska käytäntö on ollut minulle aina paras tapa oppia niin hyvin nopeasti nousi esiin hierojan ammatti ja sitä kautta TYA maineensa takia.

TYA:n mahdollistamana onnistui myös 3 viikkoinen työharjoittelu koripallojoukkue Helsinki Seagullsin kanssa. Siellä sai hyvän kuvan siitä mitä urheilujoukkeessa toimiminen vaatii myös lihashuollon osalta.

Tähtäin on itsellä aina ollut korkealla ja tiesin jo ennen TYA:lle tuloa että haluan jatko-opiskelemaan. Tällä hetkellä opiskelen OOKK:n laitoksella Osteopatiaa (2017-2021) ja näin jälkiviisaana on helppo sanoa että TYA on tarjonnut erinomaisen pohjan anatomian/fysiologian saloihin. Ei ole ainakaan vielä tarvinnut olla huuli pyöreänä koulun penkillä vaikka syyslukukausi on jo uudessa koulussa taputeltu.

Tällä hetkellä työskentelen lentopallojoukkue Hurrikaanin lihashuollossa (2017-2018) ja 2018 aukeaa kumppaneiden kanssa yritys Modern Movement Clinic Kupittaan palloiluhallin yhteyteen. (Lemminkäisenkatu 30).

Käyppä tsekkaan nettisivut www.modernmovementclinic.com ja seuraa meitä somessa @mmclinic Sieltä löytyy meidän rautaiset ammattilaiset!

 


Satu Järvenpää
Hei !

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut lähellä sydäntäni jo nuoruusvuosien urheiluharrastuksista lähtien ja niiden innoittamana olen käynyt erilaisia koulutuksia jo ennen hierojaopintojani. Oman yrityksen perustin vuonna 2005 ja TYA-Oppilaitoksesta valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi 2012. TYA-Oppilaitos valikoitua opinahjoksi sen laadukkaan opetuksen ja laajan käytännönharjoittelun perusteella. Ulkopuolisen työharjoitteluosuuden suoritin Pyhätunturin hiihtokeskuksessa talvisesongin ollessa parhammillaan.

Lisäksi toimin TYA-Oppilaitoksen harjoitteluhoitolan ohjaajana ja näyttötutkintojen vastaanottajana. Työ oppilaiden parissa on ollut antoisaa ja innostavaa.

Uskon elinikäiseen oppimiseen ja sen siivitämänä olen käynyt useita hyvinvointiin liittyviä kursseja täydennyskoulutuksena valmistumiseni jälkeen. Vuoden 2018 aloitin osallistumisella Työhyvinvoinnin JET-koulutusohjelmaan. Hyvinvointia johtamisella kehittämisohjelman kesto on kaksi vuotta.

Voit tutustua palveluihini osoitteessa www.satujarvenpaa.net